Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 130 g rauwe cashewnoten
- warm water, om te weken
- 4 teentjes knoflook
- 15 g verse peterselie
- 70 g margarine
- 1 ½ tl zout
- 50 g olijfolie
- 260 g water
- 100 g tapioca
- 20 g voedingsgist
- 10 g ciderazijn
- ¼ tl knoflookpoeder
- ½ tl gerookte paprikapoeder
- 1 brood (± 700 g), bv. ciabatta- of zuurdesembrood of ambachtelijk brood, in plakken van 1 cm (± 20 sneetjes)
- 50 g ontpitte olijven, uitgelekt, gehalveerd of in plakjes (optional)
- 50 g geroosterde rode paprika's uit blik, uitgelekt, in stukken (optional)
- 50 g zongedroogde tomaten, uitgelekt, in stukken (optional)
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- Nährwerte
- pro 1 sneetje
- Kalorien
- 648.3 kJ / 155 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Kohlenhydrate
- 16.2 g
- Fett
- 8.8 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 1.5 g
- Ballaststoff
- 1.3 g
- Natrium
- 297.1 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1u.
Champagne crème cake
Keine Bewertungen
Italiaanse brunch
1 Std. 30 Min
Vegan feta in olie met kruiden
Keine Bewertungen
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Keine Bewertungen
Kurkuma schillen
Keine Bewertungen
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2h 15 min
Pompoen vingers
1 Std. 30 Min
Brood van gierstmeel
2h 35 min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1 Std. 30 Min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min