Geräte & Zubehör
Schiacciata met gerookte zalm
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 15 Min
8 stuks
Zutaten
-
bloem400 g
-
rode bietensap natuurlijk, zonder suiker150 g
-
gedroogde gist5 g
-
honing1 el
-
olijfolie plus extra om in te vetten20 g
-
water120 g
-
zout½ tl
-
rozemarijn, vers in stukjes, plus extra voor garnering3 - 4 takjes
-
rode uien in cirkels gesneden (ca. 2 mm)1 - 2
-
zout, grof1 - 2 snuifjes
-
gerookte zalm in plakjes100 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
514 mg
Protein
10 g
Kalorien
832 kJ /
199 kcal
Fett
3 g
Ballaststoff
2.1 g
Gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
31 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Roze herfst
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Pindakaas Havermoutbal
Keine Bewertungen
Krokante Onsen Eieren met Kool
Keine Bewertungen
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Keine Bewertungen
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2 Std.
Zoete aardappellasagne
1 Std. 20 Min
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Keine Bewertungen
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Keine Bewertungen
Alpenmacaroni
45 Min
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2 Std. 10 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Roze roerei
15 Min
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Keine Bewertungen