Geräte & Zubehör
Eple- og solbærpai
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 2 Std.
6 porsjoner
Zutaten
Bakverk
-
sukker100 g
-
smør, usaltet eller saltet kjølt, delt i biter, pluss ekstra for smøring200 g
-
hvetemel370 g
-
egg, medium1
-
salt1 klype
Fyll
-
solbærsyltetøy180 g
-
kokeepler skrellet, uten kjerne og delt i skiver (½ cm)300 g
Dekorasjon
-
melis til dryssing2 ts
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 porsjon
Protein
7.4 g
Kalorien
2672 kJ /
639 kcal
Fett
29.4 g
Kohlenhydrate
86.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Eplebaserte favoritter
9 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Keine Bewertungen
Havregrøt med yoghurt og bær
10 Min
Havregrøt med sjokolade og pære
20 Min
Mandel og kokoskjeks
Keine Bewertungen
Bærsorbet med rødbeter
Keine Bewertungen
Dessert med appelsin og pasjonsfrukt
Keine Bewertungen
Fersken i hvitvinsirup
Keine Bewertungen
Kaffeknas med kokosnøtt
Keine Bewertungen
Fruktgelé
Keine Bewertungen
Mandel- og daddelbarer
2 Std. 15 Min
Polske crêpes
Keine Bewertungen
Sjokolade Frangelico® is
Keine Bewertungen