Geräte & Zubehör
Vegan Danish Pastries
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
14 pieces
Zutaten
Lemon Curd
-
caster sugar150 g
-
lemons thin peelings of skin only2
-
cornflour50 g
-
coconut cream200 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 6 lemons)175 g
-
yellow food colouring (optional)4 drops
Finalisation
-
vegan butter diced (1-2 cm), then frozen250 g
-
00 flour plus extra for dusting250 g
-
water cold125 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
flaked almonds for garnishing
-
fresh blueberries for garnishing
-
fresh raspberries for garnishing
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
90.5 mg
Protein
2.8 g
Kalorien
1075.7 kJ /
257.1 kcal
Fett
14.3 g
Ballaststoff
1 g
Gesättigte Fettsäuren
6 g
Kohlenhydrate
29.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ruby Bhogal
6 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Vegan Bolognese
50 Min
Gluten-free Rice Flour and Chocolate Cookies
1 Std. 35 Min
Triple Chocolate Muffins
50 Min
Vegan Spanish Omelette
40 Min
Vegan Pepperoni
5 Std. 10 Min
Traditional Samosa
1 Std. 30 Min
Vegetable Samosa Filling
30 Min
Vegan Mayonnaise
15 Min
Vegan Ginger Biscuits
40 Min
Savoury Apero Stars
40 Min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25 Min
Potato, Pea and Onion Samosa
1 Std. 35 Min