
Geräte & Zubehör
Vegan Danish Pastries
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
14 pieces
Zutaten
Lemon Curd
-
caster sugar150 g
-
lemons thin peelings of skin only2
-
cornflour50 g
-
coconut cream200 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 6 lemons)175 g
-
yellow food colouring (optional)4 drops
Finalisation
-
vegan butter diced (1-2 cm), then frozen250 g
-
00 flour plus extra for dusting250 g
-
water cold125 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
flaked almonds for garnishing
-
fresh blueberries for garnishing
-
fresh raspberries for garnishing
Nährwerte pro 1 piece
Kalorien
257.1 kcal /
1075.7 kJ
Protein
2.8 g
Fett
14.3 g
Kohlenhydrate
29.7 g
Ballaststoff
1 g
Gesättigte Fettsäuren
6 g
Natrium
90.5 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Ruby Bhogal
6 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland