Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1 ui, doormidden gesneden
- 2 knoflookteentjes
- 14 takjes verse koriander met stengels (waarvan 4 gehakt)
- 20 g olijfolie
- 1 afgestreken tl karwij, gemalen
- 1 afgestreken tl kurkuma, gedroogd, gemalen
- 1 afgestreken tl Ras el Hanout
- 200 g kippenborstfilet, in reepjes gesneden
- 1 tomaat, gesneden in dobbelstenen
- 30 g tomatenpuree
- ½ tl zout
- 800 g water
- 250 g gerstgriesmeel, tchicha type (zie tips)
- 200 g witte kikkererwten, uit blik, uitgelekt
- 10 g citroensap (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 2705 kJ / 638.8 kcal
- Protein
- 31 g
- Kohlenhydrate
- 104.5 g
- Fett
- 8.3 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 1 g
- Ballaststoff
- 8 g
- Natrium
- 471 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Brak ocen
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Brak ocen
Moutbrood
Brak ocen
Zuivelvrije tzatziki
Brak ocen
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Brak ocen
Fatayer met kaas en munt
2h
Avocadosap met dadels
5min
Batbout met kaas
30min
Muntthee
25min
Harira
7 Std.
Gozleme
1h 40min
Maanzaadslakken
Brak ocen