Geräte & Zubehör
Champagne crème cake
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 55 Min
12 sneetjes
Zutaten
Sponscake
-
eieren5
-
suiker150 g
-
vanillesuiker15 g
-
zout1 snuifje
-
half volkoren tarwebloem175 g
-
bakpoeder2 tl
-
warm water5 el
Champagne crème
-
gelatineblaadjes8
-
limoen sap en schil1
-
eierdooiers3
-
suiker150 g
-
200 g mousserende witte wijnChampagne200 g
-
room, elk type (van koemelk)300 g
-
druiven rood of wit250 g
-
citroen versgeperst sap1
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 sneetje
Protein
6.3 g
Kalorien
1196 kJ /
286 kcal
Fett
7 g
Ballaststoff
1 g
Kohlenhydrate
43.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
140 jaar Vorwerk
16 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Salade van Rode Biet en Aardbei
Nenhuma avaliação
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Nenhuma avaliação
Mini Burgers
Nenhuma avaliação
Tarbot in champagnesaus
Nenhuma avaliação
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10min
Vegan Caesar saladedressing
40min
Gevulde kroketten
Nenhuma avaliação
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Nenhuma avaliação
Cijfertaart
Nenhuma avaliação
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min