Geräte & Zubehör
Champagne crème cake
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 55 Min
12 sneetjes
Zutaten
Sponscake
-
eieren5
-
suiker150 g
-
vanillesuiker15 g
-
zout1 snuifje
-
half volkoren tarwebloem175 g
-
bakpoeder2 tl
-
warm water5 el
Champagne crème
-
gelatineblaadjes8
-
limoen sap en schil1
-
eierdooiers3
-
suiker150 g
-
200 g mousserende witte wijnChampagne200 g
-
room, elk type (van koemelk)300 g
-
druiven rood of wit250 g
-
citroen versgeperst sap1
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 sneetje
Protein
6.3 g
Kalorien
1196 kJ /
286 kcal
Fett
7 g
Ballaststoff
1 g
Kohlenhydrate
43.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
140 jaar Vorwerk
16 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Salade van Rode Biet en Aardbei
Keine Bewertungen
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35 Min
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Keine Bewertungen
Mini Burgers
Keine Bewertungen
Tarbot in champagnesaus
Keine Bewertungen
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10 Min
Vegan Caesar saladedressing
40 Min
Gevulde kroketten
Keine Bewertungen
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Keine Bewertungen
Cijfertaart
Keine Bewertungen
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40 Min