Geräte & Zubehör
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 2 Std.
12 stuks
Zutaten
Glutenvrije cupcakes
-
gepelde amandelen150 g
-
suiker80 g
-
maïszetmeel50 g
-
cacaopoeder2 eetlepels
-
eieren3
-
melk50 g
-
vanille-extract, natuurlijk1 theelepel
-
plantaardige olie50 g
-
bakpoeder15 g
Boter glazuur
-
boter in blokjes, koud maar niet keihard200 g
-
eiwitten (van medium eieren)2
-
suiker100 g
-
zout2 snuifjes
-
aardbeienconfituur kamertemperatuur4 afgestreken eetlepels
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
155.9 mg
Protein
5.5 g
Kalorien
1429.6 kJ /
341.7 kcal
Fett
25.8 g
Ballaststoff
1.9 g
Gesättigte Fettsäuren
9.9 g
Kohlenhydrate
24.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Sushi donuts
50 Min
Zalm en koolsla broodbeleg
15 Min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20 Min
Mango-kokos lekkernij
Keine Bewertungen
De wafels van de foor
3 Std.
Rode ogen gevulde eieren
Keine Bewertungen
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2 Std. 30 Min
Driekoningentaart met hazelnoten
Keine Bewertungen
Gevulde kalkoenborst
Keine Bewertungen
Chocolade toffee cake
2 Std.
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Keine Bewertungen
Driedubbele Chocolade Muffins
50 Min