Kompatible Versionen
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 150 g zonnebloem boter, zuivelvrij, plus extra voor het invetten
- 80 g gepelde amandelen
- 150 g ontpitte dadels
- 300 g appels (bv. Bramleys), geschild, met klokhuis, in stukken gesneden
- 80 g glutenvrij witte bloem
- 1 tl bakpoeder, glutenvrij
- 1 tl gemalen kaneel
- ¼ tl gemalen nootmuskaat
- 3 eieren, medium (53-63 g)
- crème fraîche, voor het opdienen
- Nährwerte
- pro 1 sneetje
- Kalorien
- 1432 kJ / 342 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Kohlenhydrate
- 25.5 g
- Fett
- 24 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Keine Bewertungen
Stevige linzenchili
50min
Zoetzure tempé
Keine Bewertungen
Avocadosap met dadels
5 Min
Harira
7 Std.
Smoothie trio
Keine Bewertungen
Ratatouille galette
1h 30min
Boeddha bowl met kip
1h
Sacher taart
3h
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Taart van pindakaas en chocolade
1 Std. 20 Min