Geräte & Zubehör
Roze roerei
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
2 porties
Zutaten
-
olijfolie om te spuiten
-
rode bieten geschild en in stukken gesneden (ongeveer 2 cm)60 g
-
eieren2
-
feta kaas verkruimeld, plus extra om op te dienen50 g
-
brood naar keuze, om op te dienen (optioneel)
-
avocado alleen vlees, om op te dienen1
-
waterkers blad voor de garnering (optioneel)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
620.1 mg
Protein
18.1 g
Kalorien
1857.5 kJ /
442 kcal
Fett
32.6 g
Ballaststoff
4.8 g
Gesättigte Fettsäuren
8.1 g
Kohlenhydrate
17.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Roze herfst
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Pistache Shake met Witte Chocolade
10 Min
Cider-Kipstoofpot
Keine Bewertungen
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2 Std.
Pasta met crème van pistache
30 Min
Kokos Dahl
25 Min
Hartige taartjes met broccoli en spek
45 Min
Amarant cacao balletjes
Keine Bewertungen
Ontstekingsremmende Papaya-kurkuma-gember-chia smoothie
10 Min
Glühwein
15 Min
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3 Std. 45 Min
Thaise nachos
Keine Bewertungen
Sushi tacos
1 Std.