Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 20 g ulei de măsline
- 1 cățel de usturoi sau 20 g ceapă galbenă
- 250 g carne de porc fără os, tăiată cuburi (3 cm) și uscate prin tamponare cu hârtie absorbantă (vezi recomandare)
- 2 - 3 prize sare
- 2 - 3 prize piper negru măcinat
- Nährwerte
- pro 190 g
- Kalorien
- 1844.1 kJ / 439.1 kcal
- Protein
- 58 g
- Kohlenhydrate
- 0.5 g
- Fett
- 22.8 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 4.1 g
- Ballaststoff
- 0.7 g
- Natrium
- 549.8 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Supă de roșii cu tăieței
35min
Papanași
45 Min
Mămăligă cremoasă
25 Min
Tocăniță de carne, cu mămăligă
4 Std.
Mămăligă tradițională
1 Std.
Mușchi de porc cu pesto de broccoli și lipii
40 Min
Sandviciuri crocante cu pește și salată de varză, cu miere și limetă
40 Min
Cocktail de fructe de pădure
2 Std. 10 Min
Cuburi rumenite de carne de vită (Mediu)
15min
Ouă vopsite
40 Min
Gulaș
2h 35min
Fasole cu șorici
1 godz. 45 min