Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 450 g boneless stewing lamb, diced (4 cm) (e.g. lamb leg or shoulder)
- 30 g olive oil
- 200 g onions, sliced (1 cm)
-
1
heaped tsp beef stock paste, homemade (see tip)
oder 1 beef stock cube (for 0.5 l) (see tip) - 15 g unsalted butter, diced
- 440 g Guinness®
- 400 g water
- 30 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 200 g carrots, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 200 g waxy potatoes, peeled, cut in pieces (4 cm) (e.g. Charlotte)
- 1 bay leaf
- 200 g celery, cut in pieces (3 cm)
- fresh parsley leaves, roughly chopped for garnishing
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2348.8 kJ / 561.4 kcal
- Protein
- 22.8 g
- Kohlenhydrate
- 31.1 g
- Fett
- 35.3 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 13.5 g
- Ballaststoff
- 4.6 g
- Natrium
- 756.6 mg
Alternative Rezepte
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2 godz. 25 min
Monkfish and prawn soup
1h
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1h 30min
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
45min
Leek and Potato Soup
1h
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30min
Lamb Meatballs
45min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 godz. 10 min
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
1h 30min