Geräte & Zubehör
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
6 portions
Zutaten
-
broccoli florets300 g
-
red pepper (approx. 200 g), deseeded, cut in pieces1
-
apple (approx. 130 g), peeled, cored and quartered1
-
30 g sunflower seedspine nuts30 g
-
olive oil25 g
-
15 g white balsamic vinegarcider vinegar15 g
-
honey1 tsp
-
mustard1 ½ tsp
-
1 tsp herb saltfine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
4 g
Kalorien
449 kJ /
107 kcal
Fett
7 g
Ballaststoff
3.1 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Then. Now. Always.
50 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 Std.
Raw Asian Salad
10 Min
Beetroot salad
10 Min
Asian Chopped Salad
20 Min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 Min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 Min
Beetroot Salad
10 Min
Fennel Apple Salad
20 Min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10 Min
Broccoli and Apple Salad
5 Min
Super Quick Broccoli Salad
5 Min
Red Pepper and Tomato Soup
30 Min