Geräte & Zubehör
Jollof Rice
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
8 portions
Zutaten
-
water hot800 g
-
white long grain rice e.g. basmati, jasmine500 g
-
red pepper (approx. 1 pepper) deseeded, cut in pieces (4 cm)150 g
-
garlic cloves2
-
plum tomatoes cut in pieces (4 cm)200 g
-
scotch bonnet chillis (optional) to taste1 - 2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)50 g
-
red onions quartered200 g
-
red onion100 g
-
tomato purée150 g
-
vegetable oil100 g
-
dried thyme½ Tbsp
-
curry powder½ Tbsp
-
chicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
all purpose seasoning e.g. Maggi liquid seasoning20 g
-
fine sea salt½ Tbsp
-
water500 g
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
376.4 kcal /
1574.7 kJ
Protein
5.9 g
Fett
13.4 g
Kohlenhydrate
59.2 g
Ballaststoff
2.8 g
Gesättigte Fettsäuren
2 g
Natrium
490 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

West African
8 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland