Linse- og kikertburger med tahinidressing

Linse- og kikertburger med tahinidressing

Keine Bewertungen
Vorbereitung 45 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
8 porsjoner

Zutaten

Tahini
  • sesamfrø
    200 g
  • druekjerneolje
    50 g
  • havsalt
    1 klype
Tahinidressing
  • sitronsaft
    2 ss
  • løk salt
    1 ts
  • honning
    1 ts
  • soyamelk
    50 g
  • hvitløk, granulert
    1 klype
Linse- og kikertburgere
  • cheddarost delt i biter (3-4 cm)
    100 g
  • brød, litt tørt revet i stykker
    150 g
  • flatbladet persille, fersk bare blader
    4 kvister
  • rødløk (ca. 80 g), delt i to
    1
  • hvitløksfedd
    1
  • oregano, tørket
    1 ss
  • malt sennepspulver
    1 ts
  • kajennepepper
    1 - 2 klype
  • olivenolje pluss ekstra for steking
    1 ss
  • linser, på boks skylt og drenert (ca. 250 g etter tømming)
    400 g
  • hvite kikerter, på boks skylt og tømt (ca. 250 g etter tømming)
    400 g
  • egg
    1
Montering
  • rundstykker
    8
  • avokado bare kjøtt
    1
  • ost brie, delt i tynne skiver (valgfritt)
    200 g
  • plommetomater, type Roma delt i skiver
    1 - 2
  • romanosalat revet i stykker
    4 blader

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 porsjon

Natrium 1033.4 mg
Protein 28.8 g
Kalorien 3014.9 kJ / 717.8 kcal
Fett 40.7 g
Ballaststoff 10 g
Gesättigte Fettsäuren 11.8 g
Kohlenhydrate 54.2 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen...

Alle anzeigen