Geräte & Zubehör
Ravioli med reke og asparges basilikum
Vorbereitung 1 Std.
Gesamt 2 Std. 30 Min
4 porsjoner
Zutaten
Basilikum pastadeig
-
basilikumblader, ferske30 gram
-
egg, store (63-73 g)3
-
pasta mel330 gram
-
olivenolje1 spiseskje
-
havsalt1 teskje
Ravioli fylling
-
parmesanost delt i biter (2 cm)60 gram
-
brød15 gram
-
smør, usaltet i terninger25 gram
-
løk delt i fire120 gram
-
asparges treige ender forkastet100 gram
-
scampi, rå, store utviklet30 gram
-
eggeplomme1
-
malt svart pepper¼ teskje
montering
-
pasta mel for dryssing
koking
-
vann for koking av pasta
-
havsalt1 teskje
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 porsjon
Natrium
1280.4 mg
Protein
23.4 g
Kalorien
2320.4 kJ /
554.6 kcal
Fett
19.4 g
Ballaststoff
3.6 g
Gesättigte Fettsäuren
8.3 g
Kohlenhydrate
70.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fristelser fra Roma
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Kylling Penne med safran
Keine Bewertungen
Makaronigrateng med flaskegresskar
Keine Bewertungen
Kylling-tagliatelle med pesto
Keine Bewertungen
Biff kjøttboller med spaghetti og oliven
Keine Bewertungen
Pasta med tomat og aubergine
45 Min
Kremet ertepasta
Keine Bewertungen
Rekelinguine med krabbe
Keine Bewertungen
Squashpasta med røkt laks
Keine Bewertungen
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Keine Bewertungen
Vegetarlasagne
Keine Bewertungen
Makaronigrateng
Keine Bewertungen
Pasta med grønnsaksragu
Keine Bewertungen