Geräte & Zubehör
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
English cucumbers ends trimmed to fit feeder(see Tip)450 g
-
red chilli, fresh e.g. Fresno, chipotle, deseeded, roughly cut1
-
fresh cilantro leaves only5 g
-
garlic cloves2
-
vegetable oil30 g
-
1 tbsp chilli powdergochugaru Korean chilli paste1 tbsp
-
rice vinegar1 tbsp
-
sugar½ tsp
-
light soy sauce2 tbsp
-
salt2 pinches
-
sesame seed, white to sprinkle
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
494.9 mg
Protein
3 g
Kalorien
484.3 kJ /
115.8 kcal
Fett
8.5 g
Ballaststoff
3.4 g
Gesättigte Fettsäuren
1.1 g
Kohlenhydrate
10.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spiralize Your Life
21 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen...
Kimchi Tofu Soup
35min
Crispy Smashed Potato Salad
1u. 30min
Sweet and Sour Cucumber Slices
5min
Curly Fries with Garlic Sauce
Geen beoordelingen
Lemonade
5min
Dubai Chocolate Bar
2u. 20min
Zoodles with Broccoli Pesto
Geen beoordelingen
Korean Spiralized Cucumber Salad
25min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1u.
Lemon Garlic Salmon
2u. 20min
Thai Cucumber Salad
15min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min