Geräte & Zubehör
Korean Fried Chicken
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 3 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
Chicken
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled, and thinly sliced½ in.
-
all-purpose flour2 ½ oz
-
corn starch2 tbsp
-
baking powder1 tsp
-
sea salt2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
chicken wings35 oz
Sauce
-
garlic cloves5
-
fresh ginger peeled and thinly sliced½ in.
-
light brown sugar1 ½ oz
-
rice vinegar2 oz
-
honey2 oz
-
Korean chili paste (gochujang) to taste1 - 2 oz
-
ketchup1 oz
-
soy sauce, dark½ oz
-
sesame oil½ oz
-
oil for deep frying
-
sesame seeds to garnish1 tbsp
-
green onions thinly sliced, to garnish2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1903.5 mg
Protein
48.6 g
Kalorien
3116 kJ /
744.7 kcal
Fett
38.7 g
Ballaststoff
2.4 g
Gesättigte Fettsäuren
11.1 g
Kohlenhydrate
51.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Malaysia-style Coconut Chicken
25 Std. 40 Min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 Min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 Std.
Japanese Ramen Noodle Soup
1 Std. 15 Min
Cheesecakes in Jars
2 Std. 30 Min
Mini Burger Sliders
1 Std. 50 Min
Honey BBQ Chicken
1 Std. 25 Min
Jersey Beef
30 Min
Oven Mushroom and Beef Burger
1 Std.
Potato Curry Soup
35 Min
Chicken Mole Verde
1 Std. 5 Min
Thai Red Chicken Curry and Rice
40 Min