Geräte & Zubehör
Allergen-friendly Chicken Stock Paste
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
400 g
Zutaten
-
chicken meat, boneless and skinless sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces300 g
-
mixed vegetables white (e.g. onions, garlic, leek), cut in pieces as needed200 g
-
fresh mixed herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt (see tip)150 g
-
water75 g
-
freshly squeezed lemon juice15 g
-
dried bay leaf1
-
clove1
-
coriander seeds5
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 20 g
Natrium
2935.9 mg
Protein
3.8 g
Kalorien
131.9 kJ /
31.5 kcal
Fett
0.6 g
Ballaststoff
0.9 g
Gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Carrot Cake Muffins with Walnut Crumble
40min
Demo Recipe 1 - Lemonade
5min
Alcohol-free Berry Mojito
5min
Lemonade
5min
Scrambled Eggs
10min
Garlic and Chilli Mayonnaise
5min
Neapolitan Pizza
9h
Christmas Hot Chocolate
15min
Gluten-free Puff Pastry
1h 30min
Gluten-free Scones with Berry Chia Jam
1h
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45min
Creamy Feta Dip
5min