Geräte & Zubehör
Orange Pound Cake
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
8 portions
Zutaten
-
sugar plus extra to sprinkle9 oz
-
orange unpeeled, cut into quarters, plus extra, sliced to garnish1
-
large eggs3
-
sunflower oil plus extra to grease3 oz
-
4 ½ oz heavy creamplain yogurt4 ½ oz
-
all-purpose flour plus extra to dust9 oz
-
baking powder1 tbsp
-
baking soda¼ tsp
-
salt1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
235.1 mg
Protein
7.2 g
Kalorien
1617.8 kJ /
386.7 kcal
Fett
14 g
Ballaststoff
1.3 g
Gesättigte Fettsäuren
2.4 g
Kohlenhydrate
59.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
In Homemade We Trust
36 Rezepte
USA
USA
TM7™ Manifesto
200 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1 Std.
Chicago-Style Hot Dogs
35 Min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Keine Bewertungen
Loaded Potato Waffle
50 Min
Mixed Herbs Rice
35 Min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 Min
Beef Stroganoff
40 Min
Classic Pancakes
50 Min
Bread Pudding Flan
3 Std. 35 Min
Quick Refried Beans
20 Min
Cilantro Lime Sauce
10 Min
Steamed Chocolate Lava Cakes
2 Std. 55 Min