Geräte & Zubehör
Austrian Baked Rice Casserole with Apples
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
10 portions
Zutaten
-
pudding rice250 g
-
whole milk800 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing100 g
-
fine sea salt1 pinch
-
natural vanilla extract1 tsp
-
rum (optional) to taste2 - 3 Tbsp
-
raisins (optional) to taste2 - 3 Tbsp
-
tart apples peeled, cored, quartered600 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
caster sugar plus extra for sprinkling80 g
-
medium eggs5
-
freshly squeezed lemon juice (see tip)1 tsp
-
ground cinnamon (optional)½ tsp
-
flaked almonds100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
98.1 mg
Protein
10.3 g
Kalorien
1600.2 kJ /
382.5 kcal
Fett
19.2 g
Ballaststoff
2.7 g
Gesättigte Fettsäuren
7.5 g
Kohlenhydrate
43.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Gluten free chocolate cake with nuts
1 Std. 10 Min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45 Min
Chestnut, Mushroom and Cranberry Tart
1 Std.
Date and Nut Balls
20 Min
Cherry and apple hand pies (Collette Mitrega)
1 Std. 15 Min
Chocolate Salami
4 Std. 5 Min
Lasagne-style Courgette Bake
2 Std. 15 Min
Easy citrus pie
1 Std.
Cherry Pie
12 Std. 15 Min
Raspberry Cheesecake
3 Std. 25 Min
Pears in Orange Syrup
30 Min
Fresh fig jam
55 Min