Bol Sebzeli Fırınlanmış Tavuk

4.8 5 Bewertung
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
6 porsiyon

Zutaten

  • zeytinyağı ekstra 4 yk zeytinyağı
    30 g
  • tuz
    3 tk
  • Provencal Baharat Karışımı
    3 yk
    6 tk baharat karışımı, (kekik, biberiye, fesleğen, nane)
  • limon suyu
    20 g
  • tavuk bütün, temizlenmiş (yaklaşık 1400 g)
    1
  • su
    400 g
  • beyaz şarap
    100 g
  • havuç dilimlenmiş (1.5 cm)
    200 g
  • tatlı patates orta boy, uzunlamasına ikiye bölünmüş, dilimlenmiş (1.5 cm)
    450 g
  • patates orta boy, kabuklu, temizlenmiş, küp küp kesilmiş (3 cm)
    600 g
  • kabak kabuksuz, dilimlenmiş (2 cm)
    300 g
  • kırmızı soğan elma dilimi şeklinde kesilmiş (yakl. 3 cm kalınlığında)
    300 g
  • kapya biber şeritler halinde kesilmiş (2-3 cm)
    300 g
  • karabiber
    2 tutam

Schwierigkeitsgrad

medium


Nährwerte pro 1 porsiyon

Natrium 1405.9 mg
Protein 47.3 g
Kalorien 3527.3 kJ / 843 kcal
Fett 50.8 g
Ballaststoff 8.2 g
Gesättigte Fettsäuren 12.1 g
Kohlenhydrate 46 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen...