Kompatible Versionen
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1200 g su
- 500 g pancar, kabukları soyulmuş, parçalara bölünmüş (2 cm)
-
500
g taze fasulye, kılçıkları alınmış, ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (3-4 cm)
(optional)
oder 500 g kuşkonmaz, parçalara bölünmüş (3-4 cm) (optional) - 500 g bal kabağı, çekirdekleri çıkarılmış, sert kabukları iyice soyulmuş, parçalara bölünmüş (3 cm)
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 115 kJ / 27 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Kohlenhydrate
- 3.7 g
- Fett
- 0.4 g
- Ballaststoff
- 2.8 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35 Min
Buharda pişmiş karnabahar
30min
Buharda pişmiş brokoli
20 Min
Bulgurlu Kıymalı Ispanak
30min
Buharda pişmiş bezelye
20 Min
Kuru Fasulye ve Bal Kabağı Çorbası
40min
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45min
Küpler Halinde Havuç Püresi
Keine Bewertungen
Yoğurt
19 Std. 45 Min
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1 Std. 40 Min
Balık Buğulama ve Sebzeler
30min
Patates ve Sebze Püresi
45min