Kompatible Versionen
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1200 g su
- 500 g pancar, kabukları soyulmuş, parçalara bölünmüş (2 cm)
-
500
g taze fasulye, kılçıkları alınmış, ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (3-4 cm)
(optional)
oder 500 g kuşkonmaz, parçalara bölünmüş (3-4 cm) (optional) - 500 g bal kabağı, çekirdekleri çıkarılmış, sert kabukları iyice soyulmuş, parçalara bölünmüş (3 cm)
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 115 kJ / 27 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Kohlenhydrate
- 3.7 g
- Fett
- 0.4 g
- Ballaststoff
- 2.8 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35min
Buharda pişmiş ıspanak
15min
Küpler Halinde Bal Kabağı Püresi
45 min
Tavuk, Havuç ve Elma Püresi
40 min
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30 min
Zencefilli Bezelye Çorbası, Brokoli Eşliğinde Limonlu Somon
50 min
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45 min
Önceden Pişirilmiş Pirinç Unu
40 min
Küpler Halinde Havuç Püresi
Keine Bewertungen
Dondurulmuş Ispanak Püresi
35min
Buharda pişmiş bezelye
20 dk
Buharda pişmiş balık filetoları
25 min