Geräte & Zubehör
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves3
-
fresh red chillies halved, deseeded, to taste1 - 2
-
olive oil40 g
-
water150 g
-
chicken breast fillets, skinless diced (2 cm)500 g
-
double cream200 g
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemade, crumbledchicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried spaghetti250 g
-
fresh basil leaves roughly chopped10 g
-
roasted red peppers, preserved drained, halved then thinly sliced (1 cm)350 g
-
toasted pine nuts60 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
560.2 mg
Protein
32.8 g
Kalorien
2507.6 kJ /
599.3 kcal
Fett
32.5 g
Ballaststoff
4.6 g
Gesättigte Fettsäuren
11.9 g
Kohlenhydrate
44.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
"Marry me" chicken pasta
35 min.
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min.
Spaghetti Carbonara
40 min.
Chicken and Mushroom Rice
55 min.
Salmon and Mushroom Rice
1h
Spicy Beef with Red Peppers
30 min.
Caprese Omelette
30 min.
Pears in Orange Syrup
30 min.
Spaghetti alla Puttanesca
35 min.
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min.
High protein chicken parmi hot pocket
1h 15 min.
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min.