Geräte & Zubehör
Tornado Potatoes
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
salt1 tsp
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
garlic powder2 tsp
-
onion powder1 ½ tsp
-
1 ¾ tbsp cayenne pepperchilli powder1 ¾ tbsp
-
ground black pepper1 tsp
-
toasted white sesame seeds2 tsp
-
Russet potatoes peeled, cut in pieces that fit through feeder tube500 g
-
cooking oil adjust to taste
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
638.8 mg
Protein
3.7 g
Kalorien
522 kJ /
124.8 kcal
Fett
1.4 g
Ballaststoff
4.6 g
Gesättigte Fettsäuren
0.2 g
Kohlenhydrate
26.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spiralize Your Life
25 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Chicken and Prawn Siew Mai
45 Min
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 Min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
Keine Bewertungen
Green Goddess Salad
10 Min
Slap pap (soft porridge)
40 Min
Spicy Honey
10 Min
Caramel peach brioche
2 Std. 15 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 10 Min
Placki (Thermomix® Cutter, using modes)
35 Min
Yellow duck curry (Adam D'Sylva)
26 Std. 25 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 Std. 10 Min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 Min