Geräte & Zubehör
Fettuccine Alfredo
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
pecorino romano in pieces, plus extra to garnish6 oz
-
water40 oz
-
extra virgin olive oil divided, to taste3 - 4 tsp
-
salt plus 1-2 pinches to season, to taste (see Tip)¼ tsp
-
dried fettuccine pasta12 oz
-
unsalted butter in pieces5 oz
-
heavy whipping cream5 oz
-
chopped parsley to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1077 mg
Protein
25.7 g
Kalorien
3645.8 kJ /
871.4 kcal
Fett
56.2 g
Ballaststoff
2.7 g
Gesättigte Fettsäuren
34.2 g
Kohlenhydrate
66.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pasta Favorites
23 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6 Std. 45 Min
Mac and Cheese (TM7)
20 Min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 Std. 5 Min
Sausage and Red Pepper Pasta
45 Min
Steamed Rice
25 Min
Steaks with Mushroom Risotto
40 Min
Date and Nut Balls
20 Min
Mini Burger Sliders
1 Std. 50 Min
Easy Beefy Mac and Cheese
20 Min
Meat Sauce
1 Std. 45 Min
Shredded Chicken Taco Filling
30 Min
Creamy Butter Chicken
1 Std.