Geräte & Zubehör
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
3 portions
Zutaten
-
shallots80 g
-
garlic cloves4
-
candlenuts (buah keras)5
-
roasted shrimp paste (belacan)20 g
-
dried chillies rinsed, soaked and deseeded10
-
cooking oil40 g
-
onions (approx 1 onion), cut in thin slices100 g
-
stink beans (petai) peeled, split in halves, cores removed100 g
-
salt1 pinch
-
sugar20 g
-
medium-sized prawns deshelled and deveined200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
633.7 mg
Protein
17.7 g
Kalorien
1355.6 kJ /
324 kcal
Fett
16 g
Ballaststoff
4.3 g
Gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
30.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Nikmat Raya
15 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 Min
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25 Min
One Pot Chicken Rice
50 Min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15 Min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45 Min
Malaysian Spiced Fried Chicken
4 Std. 50 Min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 Min
Ayam Masak Kicap
40 Min
Mee Goreng Mamak
20 Min
Cereal Prawns
30 Min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25 Min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 Min