Geräte & Zubehör
Elmalı Crumble ve Kajulu Vegan Dondurma
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 1 Std.
6 porsiyon
Zutaten
Elmalı Crumble
-
kabuklu badem150 g
-
margarin soğuk, parçalara bölünmüş, kalıbı yağlamak için ekstra margarin130 g
-
şeker100 g
-
un150 g
-
toz tarçın¼ tk
-
şekerli vanilin5 g
-
kırmızı elma (yakl. 720 g), soyulmuş, dörde bölünmüş4 - 6
Kajulu Vegan Dondurma
-
şekerli vanilin5 g
-
şeker60 g
-
buz küpü260 g
-
kaju ezmesi200 g
-
tuz1 tutam
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 porsiyon
Protein
14.2 g
Kalorien
3242.2 kJ /
774.9 kcal
Fett
46.5 g
Ballaststoff
8.2 g
Kohlenhydrate
83 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Dondurma Karnavalı
5 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen...
Rozbif
5 Std. 30 Min
Meyveli ve Vanilyalı Clafoutis
50 Min
Karışık Kuruyemişli Müsli
25 Min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 Std. 5 Min
Teriyaki Sos (sarımsak ve zencefilli)
15 Min
Tavuklu Buddha Bowl
1 Std.
Dattel Köri Dip
1 Std. 5 Min
Çarkıfelek Meyvesi ve Zencefil Gazozlu Mokteyl
10 Min
Temaki Sushi
1 Std.
Big Mac Pizza
1 Std. 40 Min
Elma, Romda Bekletilmiş Üzüm ve Fındıklı Vegan Crumble
9 Std.
Karides, Krema ve Sebzeli Penne
50 Min