Geräte & Zubehör
Superior Seafood Pot
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
-
fresh ginger15 g
-
garlic cloves5
-
shallots20 g
-
spring onions white stem only2 stalks
-
olive oil20 g
-
sesame oil10 g
-
water350 g
-
Chinese cabbage cut in 4 cm length300 g
-
enoki mushroom150 g
-
chicken stock powder store-bought or homemade1 tsp
-
light soy sauce10 g
-
oyster sauce25 g
-
sugar½ tsp
-
fresh mud crabs (approx. 1000 g), cleaned, cut into 5 pieces2
-
200 g shabu shabu sliced meatboneless chicken thighs thinly sliced200 g
-
raw medium sized prawn deveined300 g
-
lala clams with shells200 g
-
squid cleaned, skin removed and cut in pieces200 g
-
fresh red chilli seeds removed, diced1
-
spring onions green part only, chopped2 stalks
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
764.4 mg
Protein
26.9 g
Kalorien
884.2 kJ /
211.3 kcal
Fett
8 g
Ballaststoff
1.2 g
Gesättigte Fettsäuren
1.4 g
Kohlenhydrate
8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
There is always Room at our Table
36 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
ABC Soup
1 Std. 10 Min
Sambhar (Vegetable Dhall)
Keine Bewertungen
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 Min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
Keine Bewertungen
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4 Std. 40 Min
Strawberry Shortcake Waffle
40 Min
One Pot Noodles
30 Min
Sambal Tumis
1 Std. 10 Min
Singapore Curry Chicken Noodles
1 Std.
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 Min
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
35 Min