Geräte & Zubehör
Bomboloni with Custard
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 3 Std. 30 Min
8 pieces
Zutaten
Cream
-
fresh milk300 g
-
sugar50 g
-
plain flour40 g
-
eggs2
-
vanilla extract1 tsp
Crispy donuts
-
unsalted butter in chunks45 g
-
sugar50 g
-
orange zest only1
-
lemon zest only1
-
milk85 g
-
water55 g
-
egg1
-
salt1 pinch
-
honey1 tsp
-
vanilla extract1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
bread flour180 g
-
150 g all purpose flourItalian 00 flour150 g
-
sunflower oil500 g
-
icing sugar2 tbsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
76.4 mg
Protein
10 g
Kalorien
3689.7 kJ /
881.9 kcal
Fett
71.9 g
Ballaststoff
1.7 g
Gesättigte Fettsäuren
11.3 g
Kohlenhydrate
55.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Triple chocolate muffins
20 Min
White chocolate and raspberry crystal cookies (Paul Foreman)
1 Std. 20 Min
Cherry and apple hand pies (Collette Mitrega)
1 Std. 15 Min
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake (Metric)
14 Std. 30 Min
Buttermilk Chicken
1 Std. 10 Min
Creamy Butter Milk Crabs
40 Min
Begedil Daging
30 Min
Mini apple crumble cakes
1 Std. 15 Min
Cempedak Cake
1 Std. 30 Min
Dairy-free coconut ice cream
Keine Bewertungen
Onsen Eggs
50 Min
Melting moments with strawberry cream
45 Min