Geräte & Zubehör
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portie
Zutaten
-
wortelen in schijfjes gesneden (2 cm)100 g
-
uien in vieren gesneden85 g
-
zoete aardappelen geschild en in blokjes gesneden (2 cm)60 g
-
olijfolie2 tl
-
rode split linzen30 g
-
200 g gevolgelte bouillonwater200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
3 g
Kalorien
268 kJ /
64 kcal
Fett
0.3 g
Kohlenhydrate
12.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
De Eerste Hap: Gezonde Start voor je Baby
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Chocolade-Sinaasappel Posset
5 Std. 40 Min
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Keine Bewertungen
Honey BBQ Chicken
Keine Bewertungen
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Keine Bewertungen
Knapperig brood
Keine Bewertungen
Crème brûlée op Portugese wijze
Keine Bewertungen
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10 Min
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Keine Bewertungen
Pisco sour
10 Min
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Keine Bewertungen
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1 Std. 40 Min
Zachte Appelcake
50 Min