Geräte & Zubehör
Sinaasappel Sponge Cake
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 1 Std.
8 portie
Zutaten
-
patisseriebloem voor bebloemen cakevorm
-
suiker plus extra om te bestrooien250 gram
-
sinaasappel ongepeld, in vieren1
-
eieren3
-
100 gram boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in stukkenzonnebloemolie plus extra voor het invetten100 gram
-
130 g room, elk type (van koemelk)volle yoghurt130 g
-
patisseriebloem250 g
-
bakpoeder15 g
-
zout1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
200.4 mg
Protein
5.6 g
Kalorien
1627 kJ /
388.9 kcal
Fett
15.1 g
Ballaststoff
0.9 g
Gesättigte Fettsäuren
2.6 g
Kohlenhydrate
58.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Keine Bewertungen
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Keine Bewertungen
Fruit ijs
5 Min
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Keine Bewertungen
Roergebakken Groenten
Keine Bewertungen
Krokant gebraad met moutbiersaus
2 Std. 40 Min
Appelmuffins
40 Min
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Keine Bewertungen
Amandelcake
50 Min
Zachte Appelcake
50 Min
Verse Tomatensoep
30 Min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50 Min