Geräte & Zubehör
Red Velvet Cupcakes
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
12 piece
Zutaten
Red Velvet Cupcakes
-
cake flour160 g
-
corn starch60 g
-
baking soda½ tsp
-
cocoa powder, unsweetened1 ½ tsp
-
salt¼ tsp
-
milk at room temperature120 g
-
lemon juice1 tsp
-
egg whites2
-
unsalted butter room temperature60 g
-
sugar200 g
-
sunflower oil100 g
-
egg yolks2
-
vanilla extract2 tsp
-
red food colouring1 ½ tsp
-
vinegar¼ tsp
Honey Cream Cheese Frosting
-
cream cheese cold120 g
-
unsalted butter cold120 g
-
honey70 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Protein
6.75 g
Kalorien
1802 kJ /
431 kcal
Fett
21.87 g
Ballaststoff
0.65 g
Kohlenhydrate
51.79 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
SG60 Flavours
15 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Triple chocolate muffins
20 Min
Fruit Ice Cream
5 Min
Mango Sorbet
5 Min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26 Std. 15 Min
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
45 Min
Creamy Butter Chicken
1 Std.
Smores Cupcakes
1 Std. 40 Min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 Std.
Chaga Mushroom and Chocolate Muffins
1 Std.
Mango sorbet
2 Min
Only the best chocolate chip cookies ever
25 Min
Chewy chocolate brownies
35 Min