Geräte & Zubehör
Red velvet cake
Vorbereitung 40 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
18 slices
Zutaten
Sponge
-
grapeseed oil plus extra to grease510 g
-
buttermilk360 g
-
eggs3
-
natural vanilla extract2 tsp
-
apple cider vinegar1 ½ tbsp
-
natural red food colouring (see Tip)3 - 4 tsp
-
caster sugar450 g
-
plain flour450 g
-
cocoa powder30 g
-
bicarbonate of soda2 ¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
Icing
-
caster sugar360 g
-
cream cheese softened500 g
-
unsalted butter softened80 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
338.8 mg
Protein
6.5 g
Kalorien
2805.9 kJ /
670.6 kcal
Fett
43 g
Ballaststoff
1.3 g
Gesättigte Fettsäuren
11 g
Kohlenhydrate
67.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Celebration cakes
14 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Boiled pasta
20 Min
Triple chocolate muffins
20 Min
"Marry me" chicken pasta
35 Min
Spicy Beef with Red Capsicums
30 Min
Mayonnaise
5 Min
Indonesian Vegetable Spring Roll
40 Min
Mango and passionfruit soft serve (TM6)
5 Min
Gluten-Free Chocolate Cake with Nuts
Keine Bewertungen
Best lemon drizzle cake
35 Min
DIY pizza pockets
1 Std. 50 Min
Chewy chocolate brownies
35 Min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50 Min