Geräte & Zubehör
Shanghai Mooncake
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
15 pieces
Zutaten
Meat filling
-
minced pork250 g
-
salt½ tsp
-
sugar1 tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
spring onion chopped10 g
-
water75 g
-
dark soy sauce½ tsp
-
pork skin jelly cut in small pieces50 g
-
lard30 g
-
sesame oil, untoasted½ tsp
Oil dough
-
lard100 g
-
cake flour180 g
Water dough
-
cake flour260 g
-
lard40 g
-
maltose100 g
-
water, warm approx. 30-40°C85 g
Assembly
-
egg beaten1
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 piece
Protein
3 g
Kalorien
1343 kJ /
321 kcal
Fett
19.5 g
Ballaststoff
0 g
Kohlenhydrate
33.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Mooncake Moments
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Bacon Mayonnaise
20 min
Gut Immunity Shot
5 min
Chocolate lava pudding
40 min
Stout Brownies
45 min
Blueberry cheesecake ice cream
14 h 35 min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1 h 45 min
Vegan orange croissants
3 h 20 min
Kaiserschmarrn (sweet raisin pancake)
25 min
Dumplings with chocolate centres and cherry sauce
1 h 30 min
Citrus syrup
25 min
Classic Polish 'tort'
2 h 25 min
Chocolate miso eclairs
1 h 45 min