Geräte & Zubehör
Zeevruchtensoep
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
4 porties
Zutaten
-
venusschelpen schoongemaakt300 g
-
mosselen, schoongemaakt300 g
-
olijfolie50 g
-
ui in vier gesneden100 g
-
knoflookteentjes2
-
rode paprika in stukken gesneden (4 cm)150 g
-
rijpe tomaten in vier gesneden300 g
-
witte wijn60 g
-
visbouillon300 g
-
gemengde kruiden, vers bijv. peterselie, tijm, rozemarijn1 el
-
saffraan½ tl
-
zout1 tl
-
zwarte peper, gemalen½ tl
-
verse laurierbladeren2
-
rauwe inktvisringen200 g
-
rauwe gepelde scampi's medium200 g
-
rauwe garnalen, gepeld200 g
-
groene erwten (vers of diepvries) ontdooid100 g
-
verse peterselie fijngehakt, voor de garnering2 takjes
-
citroenen in schijfjes gesneden2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
2044.7 mg
Protein
45.8 g
Kalorien
1848.7 kJ /
441.8 kcal
Fett
17.4 g
Ballaststoff
3.9 g
Gesättigte Fettsäuren
3.2 g
Kohlenhydrate
21.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Soep, puur genieten
4 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Cider-Kipstoofpot
Keine Bewertungen
De eerste hap: Vruchtenpuree
Keine Bewertungen
Knapperig brood
Keine Bewertungen
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Keine Bewertungen
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Keine Bewertungen
Hollandaise saus
Keine Bewertungen
Mochi's met sesamvulling
50 Min
Frisse koolsalade
15 Min
Garnaalkroketten
Keine Bewertungen
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 Std. 30 Min
Stoofvlees
3 Std. 10 Min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50 Min