Geräte und Zubehör
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 50 Min
10 portions
Zutaten
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
brown onion75 g
-
garlic cloves3
-
unsalted butter50 g
-
dried porcini mushrooms crumbled10 g
-
red wine150 g
-
fresh Swiss brown mushrooms (see Tips)250 g
-
salt½ tsp
-
cream cheese200 g
-
dried pepperleaf (see Tips)2 tsp
-
Dijon mustard½ tsp
-
fresh chives cut into small pieces, to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
2.391 g
Brennwert
467 kJ /
111 kcal
Fett
10.662 g
Ballaststoffe
0.859 g
Kohlenhydrate
1.469 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Hollandaise sauce
15 Min
Sicilian prawn salad
40 Min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter)
20 Min
Chocolate nougat bars
2 Std. 30 Min
Feijoa jelly
27 Std. 40 Min
Peking-style duck pancakes
8 Std. 50 Min
Beef tapenade crostini
1 Std. 40 Min
Beetroot ketchup
1 Std. 15 Min
Anise-cured salmon
14 Std. 10 Min
Mini chive pikelets with mushrooms
1 Std.
Smoked trout pâté
3 Std. 15 Min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 Min