Geräte und Zubehör
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
8 portions
Zutaten
-
buckwheat groats60 g
-
water600 g
-
sea salt plus an extra 1-2 pinches to season½ tsp
-
garlic clove1
-
bacon cut into pieces (2 cm)250 g
-
olive oil1 tbsp
-
white wine vinegar80 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
pure maple syrup1 ½ tbsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
Brussels sprouts trimmed and outer leaves removed500 g
-
pine nuts1 tbsp
-
Parmesan cheese shaved25 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
849.3 mg
Eiweiß
11.4 g
Brennwert
638.3 kJ /
152 kcal
Fett
6.6 g
Ballaststoffe
3.8 g
gesättigte Fettsäuren
1.7 g
Kohlenhydrate
9.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Focus on Buckwheat
9 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter)
1 Std. 30 Min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 Std. 50 Min
Broccoli salad
10 Min
Beetroot salad
10 Min
Green quinoa breakfast bowl (Post-natal)
35 Min
Plant-based parmesan
5 Min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 Std. 40 Min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1 Std. 5 Min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 Min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min
Rice salad
1 Std.
Quinoa salad with mango salsa
1 Std.