Geräte und Zubehör
Pumpkin Quiche
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 5 Min
12 portions
Zutaten
Pastry
-
plain flour250 g
-
unsalted butter cold, diced, plus extra for greasing150 g
-
large egg1
-
white wine vinegar1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
Filling
-
Emmental cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
fresh parsley leaves only1 sprig
-
pumpkin flesh cut in pieces (2-3 cm)500 g
-
onions quartered150 g
-
olive oil20 g
-
bacon lardons150 g
-
crème fraîche280 g
-
large eggs3
-
fresh chives chopped2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
445.4 mg
Eiweiß
10 g
Brennwert
1504 kJ /
359.5 kcal
Fett
26.2 g
Ballaststoffe
1.1 g
gesättigte Fettsäuren
13.3 g
Kohlenhydrate
21.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Napoli Potato Cake
1 Std. 30 Min
Sweet Potato Gnocchi - Gnocchi di patate dolci
1 Std. 35 Min
Pea Quiche
1 Std.
Potato Flatbreads
12 Std.
Nectarine Poppy Seed Muffins
40 Min
Pea and Courgette Tarts
1 Std.
Pumpkin tart
2 Std. 15 Min
Potato Base Pizza
1 Std. 5 Min
Mini Spinach Calzone
2 Std. 35 Min
Pumpkin, Coconut and Orange Cake
1 Std. 5 Min
Christmas Cheese and Onion Quiche (UK)
1 Std. 45 Min
Spinach and Butternut Squash Roulade
2 Std.