Geräte und Zubehör
Groenteflan
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
6 porties
Zutaten
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)50 g
-
teentje knoflook½
-
ui , in helften50 g
-
extra vergine olijfolie80 g
-
tomatenpulp (passata)450 g
-
water50 g
-
zout2 ½ tl
-
basilicum, vers , gewassen en gedroogd3 bladeren
-
rode paprika , in stukken (1 tot 1,5 cm)80 g
-
gele paprika , in stukken (1 tot 1,5 cm)80 g
-
aubergines , in stukken (1 tot 1,5 cm)150 g
-
courgettes , in schijfjes (3 tot 5 mm)300 g
-
meel30 g
-
melk300 g
-
versgemalen zwarte peper1 snuifje
-
nootmuskaat1 snuifje
-
eieren4
-
wit casinobrood , zonder korst6 sneetjes
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
1427 kJ /
341 kcal
Eiweiß
13.6 g
Kohlenhydrate
21.9 g
Fett
22.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gevarieerd koken elke dag
52 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mediterrane groentepasta
Keine Bewertungen
Geroosterde aubergines
Keine Bewertungen
Soba noodle mee goreng
40 Min
Kikkererwtensoep met spinazie
40 Min
Mini champignon pasteitjes
1 Std. 45 Min
Asperge-watermeloen salade
40 Min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1 Std. 40 Min
Kwarktaart in potjes
4 Std.
Kikkererwten shoarma salade bowl
40 Min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9 Std. 15 Min
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2 Std.
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 Std. 25 Min