Geräte und Zubehör
Perziken en pruimen 'Cobbler'
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std.
4 porties
Zutaten
Beslag
-
gezouten boter zacht, om in te vetten
-
suiker250 g
-
gezouten boter zacht250 g
-
zelfrijzende bloem250 g
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
zeezout1 snuifje
Fruitstoofpot en afwerking
-
perziken gehalveerd, steen verwijderd4
-
pruimen gehalveerd, steen verwijderd4
-
suiker60 g
-
appelsap, alle soorten20 g
-
slagroom (ong. 48% vet)200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
16 g
Brennwert
5990 kJ /
1336 kcal
Fett
75 g
Ballaststoffe
6 g
Kohlenhydrate
158 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Samen thuis genieten
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Cashew schenkroom
Keine Bewertungen
Rauwe chocolade bietencake
Keine Bewertungen
Vegan Brownies
2 Std. 40 Min
Pruimentaart
1 Std. 30 Min
Aziatische groentesoep met tofu
1 Std. 30 Min
Champignontaart
Keine Bewertungen
Yoghurtijs met mango
12 Std.
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 Min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40 Min
Appelpunch
30 Min
Napolitaanse cake
Keine Bewertungen
Kip in Tomaten-Uiensaus
Keine Bewertungen