Geräte und Zubehör
Komkommersalade met dille
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
4 porties
Zutaten
-
komkommers geschild of ongeschild en uiteinden afgesneden (ongeveer 800 g)4 - 5
-
Griekse yoghurt200 - 250 g
-
zout1 - 2 tl
-
4 el gedroogde dilleverse dille gebeiteld1 bos
-
gemalen peper (optional)1 tl
-
ciderazijn (optional)1 el
-
kristalsuiker (optional)1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
421 mg
Eiweiß
5 g
Brennwert
451 kJ /
108 kcal
Fett
5 g
Ballaststoffe
2.2 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cutter
15 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Minuut Koolsla
10 Min
Geraspte Wortelsalade
10 Min
Italiaanse brunch
1 Std. 30 Min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 Min
Kruiden- en citroenzout
1 Std.
Koken van speltgraan
Keine Bewertungen
Koken van jasmijnrijst
35 Min
Steak Stroganoff
45 Min
Peren in rode wijn
3 Std. 20 Min
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Keine Bewertungen
Tomaat basilicum spread
5 Min
Koolsla
10 Min