Geräte und Zubehör
Chorizo and prawns a la Sidra
Zubereitung 20 Min
Gesamt 25 Min
6 portions
Zutaten
-
garlic cloves2
-
eschalots50 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
dried bay leaf1
-
chorizo sausage skin removed and sausage cut into slices (5 mm)300 g
-
alcoholic apple cider100 g
-
tomato paste30 g
-
salt½ tsp
-
fresh ground black pepper½ tsp
-
prawn cutlets de-veined and cut into pieces, if large150 g
-
crusty bread to serve
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
-
feta cheese crumbled, for garnishing (optional)50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portions
Natrium
972.2 mg
Eiweiß
18 g
Brennwert
1090.5 kJ /
259.7 kcal
Fett
18.9 g
Ballaststoffe
1.2 g
gesättigte Fettsäuren
6.3 g
Kohlenhydrate
4.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Entertaining with Dani Valent
95 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Prawn and saffron risotto
30 Min
Prawn noodle curry
10 Min
Keto jalapeño turkey burgers with mushroom buns
1 Std. 10 Min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25 Min
Pimm's sabayon with strawberries
20 Min
Tortellini soup
20 Min
Smoky chicken thighs
2 Std. 10 Min
Prawn saganaki with feta
35 Min
Harissa lamb with green couscous
40 Min
Roast beef and mushroom pizza
1 Std. 40 Min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 Std. 5 Min
Garlic prawns
25 Min