Geräte und Zubehör
Braised cabbage and leek with steamed salmon
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
water500 g
-
leek cut into thin slices, white part only100 g
-
Savoy cabbage cut into thin slices (approx. 300 g)½
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 110 g each)4
-
salt plus an extra 1-2 pinches to season¼ tsp
-
ground black pepper plus an extra 1-2 pinches to season¼ tsp
-
lemon plus extra slices to garnish4 slices
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil15 g
-
lean bacon cut into pieces (1 cm)80 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
nutmeg1 - 2 pinches
-
fresh dill to garnish (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
631 mg
Eiweiß
29.5 g
Brennwert
1825.6 kJ /
434.7 kcal
Fett
32.7 g
Ballaststoffe
3.8 g
gesättigte Fettsäuren
11.1 g
Kohlenhydrate
4.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Low carb: Made easy with Thermomix
49 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Fish pie with cauliflower mash
1 Std. 15 Min
Creamy chicken cauliflower soup (Skinnymixers)
40 Min
Zucchini, Brie and basil soup
35 Min
Salmon niçoise salad
35 Min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 Min
Hearty seafood chowder
1 Std.
Steamed fish with green mash
50 Min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 Min
Salmon and fennel risotto
30 Min
Simple steamed salmon
30 Min
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min