Geräte und Zubehör
Marshmallow pops
Zubereitung 40 Min
Gesamt 25 Std. 40 Min
35 portions
Zutaten
-
coconut sugar400 g
-
warm water300 g
-
gelatine powder2 tbsp
-
oil for greasing
-
cream of tartar2 pinches
-
arrowroot flour for dusting2 - 3 tbsp
-
dairy free chocolate broken into pieces (dark, white or milk)400 - 500 g
-
shredded coconut for decorating (optional)50 - 150 g
-
gluten free 100s and 1000s for decorating (optional) (see Tips)2 - 3 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
4.3 mg
Eiweiß
2 g
Brennwert
669.8 kJ /
159.5 kcal
Fett
7.4 g
Ballaststoffe
1.5 g
gesättigte Fettsäuren
4.8 g
Kohlenhydrate
21.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Hip Hip... Hooray!
85 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Vanilla bean marshmallows
2 Std. 15 Min
Magic chocolate sauce
10 Min
Strawberry and rose water macarons
2 Std. 50 Min
Royal icing
5 Min
Perfect party cookies (allergy free)
45 Min
Basic vanilla cake
55 Min
Fondant
25 Min
Peanut butter and jam doughnuts
2 Std. 40 Min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1 Std.
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
1 Std. 30 Min
Sherbet bags
4 Std. 20 Min
Giant doughnuts
2 Std. 40 Min