Geräte und Zubehör
Turkey roulades with minted pea mash
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
lemon preferably organic, zest and juice½
-
fine salt plus extra to taste2 pinches
-
freshly ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
sun-dried tomatoes in oil, well drained4 - 6
-
garlic clove (optional)¼
-
turkey breast fillet, skinless (4 slices)400 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
water1000 g
-
vegetable stock paste, homemade1 tbsp
-
fresh green peas shelled400 g
-
fresh mint leaves washed and dried4
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
29.6 g
Brennwert
1268 kJ /
303 kcal
Fett
14.8 g
Kohlenhydrate
13.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Focus on Poultry
10 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 Std. 15 Min
Duck Confit Parmentier Maple-Scented
15 Std. 55 Min
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3 Std.
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1 Std.
Basic bread dough
5 Min
Shrimp stuffed bell peppers
1 Std. 25 Min
Provençal tart
1 Std. 15 Min
Veal fillet with mirabelle plums
1 Std. 50 Min
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
1 Std. 35 Min
Baked spinach and eggs
35 Min
Tuna empanadas
2 Std.