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Leftover Vegetable Hummus
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
6 portions
Zutaten
-
cooked white chickpeas (1 x 400 g can)240 g
-
leftover roasted vegetables (e.g. carrot, celery, fennel, onion, celeriac), cut in pieces (see Tip)250 - 300 g
-
tahini to taste (see Tip)50 - 75 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling30 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
garlic clove to taste½ - 1
-
ground cumin to taste½ - 1 tsp
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
parsley, fresh finely chopped, for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
282 mg
Eiweiß
7 g
Brennwert
944 kJ /
226 kcal
Fett
14 g
Ballaststoffe
5.8 g
gesättigte Fettsäuren
1.8 g
Kohlenhydrate
20 g
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13 Rezepte
Kanada
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