Geräte und Zubehör
Peppers stuffed with salted cod brandade
Zubereitung 25 Min
Gesamt 12 Std. 45 Min
6 portions
Zutaten
Salted cod brandade (stuffing) and stuffed peppers
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil100 g
-
sunflower oil100 g
-
salt cod soaked and shredded (without skin and bones)400 g
-
milk70 g
-
ground white pepper1 pinch
-
piquillo peppers, preserved (approx. 20-24 pieces), approx. 490 g net weight1 can
Red pepper sauce
-
red pepper in 2 or 3 pieces150 g
-
leek (only the white part) in 2 or 3 pieces1
-
extra virgin olive oil50 g
-
whipping cream200 g
-
salt½ tsp
-
pepper, ground2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
10.13 g
Brennwert
1712 kJ /
411 kcal
Fett
33.32 g
Kohlenhydrate
17.59 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Mediterranean Cuisine
67 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Durian Snowskin Mooncake
Keine Bewertungen
Pistachio Filled Eid Cookies
45 Min
CA Digital Flipbook #2 (Sensor)
2 Std.
Sautéing 7 oz Leeks
Keine Bewertungen
Boeuf bourguignon
1 Std. 30 Min
Sfenj - Moroccan doughnuts
2 Std. 45 Min
Almond Tuiles
1 Std. 30 Min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Keto Roast Turkey with Pancetta, Lemon and Herb Cream
Keine Bewertungen
Sate Lilit (Minced Beef Satay)
25 Min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30 Min