Geräte und Zubehör
Tapioca Balls with Lemon and Poppy Seed Sauce
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std.
64 pieces
Zutaten
Sauce
-
olive oil80 g
-
Dijon mustard30 g
-
agave syrup10 g
-
poppy seeds10 g
-
lemon juice only1
Tapioca Balls
-
stale white bread torn in pieces150 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
water1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
cassava cut in pieces (3 cm)680 g
-
garlic clove1
-
onions quartered130 g
-
oil (e.g. sunflower or groundnut), plus extra for frying30 g
-
plain flour60 g
-
medium eggs beaten2
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Eiweiß
1 g
Brennwert
657 kJ /
157 kcal
Fett
12 g
Kohlenhydrate
11 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The Modern Vegetarian
60 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10min
Hot and sour soup
20min
Persian Frittata (Kuku Sabzi)
50min
Soparnik
1h 45min
Wakame Salad with Mushroom and Sesame
45min
Black Rice Pudding
45min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Cheese and Walnut Patties
Pas d’évaluation
Hazlenut and Sunflower Spread
8h 10min
Sparkling Cucumber and Ginger Refresher
5min
Double Peanut Cookies
30min
Chocolate Chip Cake
1h 30min