Geräte und Zubehör
Pan-fried Bao Buns
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
20 pieces
Zutaten
Meat Filling
-
pork mince400 g
-
fine sea salt1 tsp
-
sugar15 g
-
ground white pepper½ tsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
soy sauce15 g
-
water50 g
Dough
-
water250 g
-
sugar15 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
plain flour (approx. 10% protein content) (see tips)500 g
-
fine sea salt½ tsp
-
oil (e.g. vegetable or sunflower oil)5 g
Cooking
-
oil (e.g. vegetable or sunflower oil)1 Tbsp
-
water100 g
-
black sesame seeds1 tsp
-
spring onions thinly sliced15 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
124 mg
Eiweiß
6.8 g
Brennwert
640.4 kJ /
153.2 kcal
Fett
4.6 g
Ballaststoffe
0.6 g
gesättigte Fettsäuren
12.4 g
Kohlenhydrate
20.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Then. Now. Always.
50 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Raspberry Turnovers
2h
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
45min
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM5)
Nessuna valutazione
Scandinavian Brunch Roll
4h 10min
Nyonya Chicken Curry Bun
2h 45min
Sous-vide Apples with Lemon Thyme and Elderflower
1h 15min
Beef and Beer Pie
1h 40min
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 40min
Mango Swiss Roll
40min
Pumpkin, Feta and Caramelised Onion Tart
1h 10min
Char Siu Bao Buns with Pickled Carrots
4h
Cheese and Bacon Pastries
35min