Geräte und Zubehör
Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
6 portions
Zutaten
Fish Cakes
-
fresh coriander leaves15 g
-
garlic cloves3
-
olive oil plus extra for frying50 g
-
pollock fillets cut in pieces500 g
-
water500 g
-
fine sea salt1 tsp
-
breadcrumbs400 g
Savoy Rice
-
olive oil30 g
-
garlic cloves2
-
savoy cabbage cut in pieces150 g
-
fine sea salt1 tsp
-
long grain rice250 g
-
water800 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
25.3 g
Brennwert
1741 kJ /
416 kcal
Fett
15.6 g
Kohlenhydrate
43.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
WHITE FISH
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Spelt and Honey Tear and Share Bread
6h 40min
Prawn and Spring Greens Mini Tacos
45min
Crab Cakes
1h 35min
Breakfast Eggs with Bacon and Roasted Peppers
35min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h
Chicken and Spelt Salad
1h 15min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1h
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1h 45min
Pasta Salad with Vegetables and Trout
45min
Pizza with Tomato, Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1h 45min
Creamed Cod
45min